Volver

cdmon col·laborador del concurs Webs al punt .cat

Captura-de-pantalla-2019-09-19-a-las-8.40.23.png

Si ets participant consulta la informació al final del post

La tornada a l’escola arriba carregada de nous i emocionants projectes pels joves gràcies un any més al projecte/concurs Webs al punt de la Fundació .cat, i del que cdmon és un dels seus col·laboradors.

Webs al punt és un concurs d’elaboració de webs i apps en el que estudiants de 5è i 6è de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, n’hauran de crear una de real. L’objectiu és que aquests alumnes passin de ser consumidors digitals a creadors digitals.

D’aquesta manera s’amplia i es milloren les competències digitals dels estudiants, per tal de generar noves inquietuds i presentar nous escenaris en els que es puguin interessar o profunditzar més endavant.

En paral·lel, també es busca reforçar la formació tecnològica dels docents que ho requereixin, així com augmentar els recursos digitals dels centres educatius dels projectes guanyadors.

Des de cdmon volem donar suport a aquesta iniciativa i és per això que si formes part d’aquest programa t’animem a utilitzar la nostra infraestructura digital per allotjar el teu projecte i guanyar. Oferim el millor hosting web i l’oportunitat de registrar el millor domini per al teu projecte, garantint així una presència online robusta i professional.

COM PARTICIPAR?

Participes de Websalpunt? No ho dubtis i opta pel hosting de cdmon. A cdmon trobaràs la tecnologia del futur, la infraestructura més innovadora i una de les plataformes de serveis online més ràpides del món.

A més a més, sempre que necessitis ajuda el nostre servei d’atenció al client t’atendrà per donar-te un cop de mà amb el que necessitis. Estem disponibles cada dia les 24h.

A continuació trobaràs les característiques de l’allotjament gratuït que t’oferim durant un any:

– 5GB d’allotjament web

– 50GB de transferència mensual

– PHP5

– 1 base de dades de MySQL

– Servidors de DNS

– Gestió del DNS

– 3 comptes de correu electrònic amb 100MB cadascun

– 1 compte d’accés per a FTP

Més informació sobre el Pla aquí.

Per donar d’alta el teu pack:

1. Accedeix a aquesta pàgina i contracta un allotjament “Junior” amb el domini .cat que més t’agradi.

2. Una vegada siguis al carro, afegeix com a “Codi promocional” el codi que t’han proporcionat i veuràs com tant el hosting com el domini et surten a 0€!

T’esperem a cdmon amb moltes ganes d’allotjar el teu projecte i construir junts un Internet millor.

__

Versión español

Si eres participante consulta la información al final del post

La vuelta al cole llega cargada de nuevos y emocionantes proyectos para los jóvenes gracias un año más al proyecto/concurso Webs al punt de la Fundación .cat, y del que cdmon es uno de sus colaboradores.

Webs al punt es un concurso de elaboración de webs y apps en el que estudiantes de 5º y 6º de Primaria, ESO, Bachillerato y Ciclos Formativos de Grado Mediano y Superior, tendrán que crear una de real. El objetivo es que estos alumnos pasen de ser consumidores digitales a creadores digitales.

De este modo se amplía y se mejoran las competencias digitales de los estudiantes, para generar nuevas inquietudes y presentar nuevos escenarios en los que se puedan interesar o profundizar más adelante.

En paralelo, también se busca reforzar la formación tecnológica de los docentes que lo requieran, así como aumentar los recursos digitales de los centros educativos de los proyectos ganadores.

Desde cdmon queremos apoyar esta iniciativa y es por eso que si formas parte de este programa te animamos a utilizar nuestra infraestructura digital para alojar tu proyecto y ganar.

¿CÓMO PARTICIPAR?

¿Participas en Webs al punt? No lo dudes y opta por el hosting de cdmon. En cdmon encontrarás la tecnología del futuro, la infraestructura más innovadora y una de las plataformas de servicios online más rápidas del mundo.

Además, siempre que necesites ayuda nuestro servicio de atención al cliente te atenderá para echarte una mano con lo que necesites. Estamos disponibles cada día las 24h.

A continuación encontrarás las características del alojamiento gratuito que te ofrecemos durante un año:

– 5GB alojamiento web

– 50GB de transferencia mensual

– PHP5

– 1 base de datos de MySQL

– Servidores de DNS

– Gestión del DNS

– 3 cuentas de correo electrónico con 100MB cada una

– 1 cuenta de acceso para FTP

Más información sobre el Plan aquí.

Para dar de alta tu pack:

1. Accede a esta página y contrata un alojamiento “Junior” con el dominio .cat que más te guste.

2. Cuando estés en el carrito, añade como “Código promocional” el código que te han proporcionado y verás como tanto lo hosting como el dominio te salen a 0€!

Te esperamos en cdmon con muchas ganas de alojar tu proyecto y construir juntos un Internet mejor.